Endelig er sommerferien over

Endelig er sommerferien over og vi er klare for seriestart igjen. Etter en thrilleravslutning på fjoråret, klarte vi å rykke opp i elitekvalliken i Telemark.

Stammen i laget vårt er den samme, men noen spillere er nye. Fra Latvia har vi fått en ny og spennende spiller i Toms Niedre. Fra Russland(spilt i Latvia) har legenden Pavel Semenov ankommet. Pavel gjorde flest poeng i serien i Latvia i fjor, Toms kom på 8. plass. Til sammenligning er den latviske ligaen hakket bedre enn den norske. Vi leter en stund for å finne spillere som kan passe inn for oss, både på og utenfor banen, og dette er to solide tilvekster som vi håper skal bringe mye glede og entusiasme i Harstadhallen.

I årets første kamp er det Nor92 som står på motsatt banehalvdel. Nor92 er fra Drammen og er en av Norges største og mest veldrevne klubber. De suste igjennom 1.divisjon øst ifjor og rykket opp sammen med oss før denne sesongen. Det er vi glad for, eliteserien trenger de lagene som drives best også utenfor banen. Foran denne sesongen har de styrket seg ytterligere og det blir en tøff oppgave for oss i første kamp. Allikevel håper vi i år på en pangstart på sesongen med en underholdende kamp og 3 poeng til hjemmelaget.

Vi i Harstad IBK er stolte over å ha dere som supportere, støtten fra dere er avgjørende for at vi skal kunne prestere maksimalt. Vi håper det blir bra trykk og god stemning, og at dere støtter opp om oss videre ut igjennom sesongen!