Velkommen til kamp – Fredrikstad

Sist helg ble det en tett kamp mot Nor-92 der vi dessverre ikke klarte å stå løpet helt ut. Mye var positivt, men vi klarte ikke helt å få ut det fulle potensialet i laget.

Denne uken har vi jobbet hardt på trening for å stå bedre rustet til neste kamp. Søndagens motstander er Fredrikstad som med et ungt mannskap er tippet midt på tabellen. De hadde gode resultater i sesongoppkjøringen og blir en hard nøtt å knekke, men vi har troen på at vi skal få med oss årets første poeng.

Vi i Harstad IBK er utrolige stolte over å ha dere som supportere, støtten fra dere er avgjørende for at vi skal kunne prestere maksimalt. Sist hjemmekamp var det mange folk i hallen, bra trykk og enorm stemning.

Vi håper dere fortsetter å støtte oss videre ut igjennom sesongen!

Eliteserien: Harstad IBK – Fredrikstad
Søndag 23. september kl. 15.45
Harstadhallen
→ Se arrangement på Facebook

Foto: Øyvind Askevold Kaarbø / HT.no