Vi søker spillere som vil utvikle seg!

Vil du prøve et eventyr utenom det vanlige, og samtidig få ansvar i et eliteserielag? Kontakt oss i Harstad Innebandyklubb.

Harstad IBK rykket i vår opp til eliteserien i innebandy etter ett år på nivå to. Forrige gang vi var i Eliteserien rykket vi ned med 16 poeng etter å ha vært femte best i serien etter nyttår.

Nå er vi på nytt klar for å ta sats for å nå nye høyder i Eliteserien. Derfor søker vi nå deg som har ambisjoner og ønsker å utvikle deg videre som innebandyspiller.

Vi har en god historikk i Harstad på å hjelpe spillere til å bli bedre. Hos oss kan du i praksis trene hver dag, og spille hjemmekamper foran landets mest fryktede publikum i den intime Harstad-hallen.

Vi har også yngre lag i alle aldre og flere herrelag, så om eliten er litt langt frem, er det gode sjanser for mye spilletid og utvikling.

Vi kan hjelpe til for å finne jobb og plass å bo. I Harstad finnes det mulighet til å ta idrettslinje på videregående skole. Folkehøgskole med friluftsliv, og Norges Arktiske Universitet – Campus Harstad som tilbyr flere spennende studieretninger.

Utenfor banen har vi et tett og godt miljø i laget, noe de fleste som har vært her kan bekrefte.

Høres dette spennende ut? Ta kontakt for en prat.

Ole Petter Anfinsen, leder Harstad IBK
E-post: op.anfinsen@gmail.com 
Mobil: 40056938