Senja IBK – Harstad II

Senja IBK – Harstad IBK 2 : 2-14 ( 1-6,1-6,0-2)

I og med at tomsingene fra Tromsøya ikke møtte til kamp i dag, var vi nødt til å vente i fem timer før det blei kamp mot Senja.
Det ble snart klart at dette ikke ville bli noen jevn batalje, til det var Harstad for gode. Nå liker ikke HIBK 2 å skryte av sine, men detta var rimelig bra all over. Et uvant og forferdelig underlag for oss, som er vant til å spille på parkett i stedet for denne ruglete….uberegnelige….overflata. I dag hadde vi noen av de yngre spillerne med, de som trener med og/ eller spiller sammen med førstelaget. Det vistes!

Keeper
Ronny P. 5/4
Vanskelig å vurdere Ronnys innsats i dag. Han klagde på kjedsomhet i de to første periodene, men han var sikker når han måtte i aksjon. Hadde ei suveren liggende utrusing som hindret mål.

Forsvar
Roy Are 4/5
Dagens beste forsvarsspiller. Kan slå langt, kan slå kort….flink til å variere spillet, og har god plasseringsevne. Scoret ikke i dag. Tror jeg.

Geir 4/3
Sta? Ja!
Liker å spille risky i forsvar, og insisterer på å spille på små marginer.. Sikker med ballen, men har enkelte “brain-farts” som ødelegger totalinntrykket.

Erlend 4/(5)
Hans allsidighet bidrar til at erlend egentlig ikke blir vant til å spille på en bestemt plass, noe som kan oppleves å være et handikapp. Synes han klarte seg meget godt i dag, men er ikke direkte målfarlig.

Terje ¾
En grusom sisteperiode, der han insisterer på å feile nær sagt ved annenhver ballberøring, ødelegger totalinntrykket. Hadde relativt god kontroll de to første. En assist redder litt ansikt, men….

Forwards
Tom E 5
Dominerende til tider. Lar seg ikke pelle på nesen av noen som helst. Som senter er han uovertruffen i divisjonen, er jeg ganske sikker på,. Fikk seg mål og assister.

Kjella 5/4
Når Kjell får bryte og fighte, er han i sitt ess. Av og til er det nesten som man mistenker han for å oppsøke situasjoner han nettopp har kommet ut av, bare for å få litt mer action. Om han fikk seg noen mål er uvisst. Han ville så gjerne bli banens beste, men skjønte tidlig at det ville bli beinhard konkurranse om den tittelen.

Jonas 5/4
Jonas er virkelig blitt en integrert del av laget. Har ungdom og pågangsmot på sin side. Syntes han gjorde en skikkelig god kamp. Fikk seg mål og assister, er jeg rimelig sikker på

Rolf ( C ) 4
Som lagets eldste spiller: Han vant kapteinsvervet i en straffe-shootout i forkant av kampen!
Rolf deltok på begge rekkene, og ble således en “kasteball” mellom rekker og posisjoner, men klarte seg meget bra

Anders 5
Herja med motstanderne i dag. Kombinerte fint med rekkekompisene der foran. Tiki-taka, lure komboer og presise pasninger. Tydelig at han trener og spiller med elitelaget

Espen 5
Noen påstår at Espen ikke er spesielt flink til å avslutte…..vel, jeg vil påstå at noen tar alvorlig feil. Fungerer som senter og vegg og oppspillspunkt, og mannen er hurtigere enn de fleste.

Erling 5
Fikk plukket seg en pen bukett med poeng i dag. Får med knapp margin bestemannspremien i dag. Tunga på vektskåla var en utrolig vakker og ydmykende avslutning, som han trillet i mål fra et par meter. Morsomt!

Som gammeljævel må æ si det var artig å følge disse unge Harstad-spillerne på kloss hold. God avslutningsteknikk og samspill der de regelrett ydmyker motspillere.Og ikke minst: de vegrer seg ikke for å spille på/med hvilken som helst medspiller, i god ånd med resten av oss “faste spillerne” på laget.