Jubileumsfest – Lørdag 9. juni

Harstad innebandyklubb er 20 år i 2012, og det ønsker vi å markere med en «gathering» og storstilt fest! Vi håper mange av våre gamle og nåværende spillere, styremedlemmer, ressurspersoner og bekjente av klubben møter opp lørdag 9. juni  i Harstad.

Arrangementet vil finne sted i lokalene til ”Thunder Twins” på Sama.

Eventuell bekledning, servering og program kommer senere, men vi håper folk allerede nå biter seg merke i datoen og setter av den i kalenderen!

For å få en pekepinn på antall deltakere, bes dere snarest mulig sende inn bekreftelse via e-post til [fancy_link link=»mailto:harstadibk@gmail.com» target=»blank»]harstadibk@gmail.com[/fancy_link], via skjemaet til høyre eller til [fancy_link link=»https://www.facebook.com/events/407898872571029/» target=»blank»]arrangementet på facebook.[/fancy_link]

Vi håper så mange som mulig kan stille, så spre ordet til aktuelle som kanskje ikke har fått dette med seg!

PS! Vi kan være behjelpelig med overnatting for de som har behov for dette. [fancy_link link=»http://www.harstadibk.org/styret/»]Ta kontakt med styret![/fancy_link]