Harstad II – Bjarkøy Vikings

Harstad IBK 2 – Bjarkøy Vikings 22-1 (2-0) (12-1) (8-0)

Det har jo nå gått et par måneder siden sist gang vi hadde en obligatorisk seriekamp. Spillesugne, men rustne. Ivrige, men klønete. Sultne, men…ja, dere skjønner. Anyway, Bjarkøy stilte med tynn stall, og hadde antakelig ikke forhåpninger om noen oddsbombe her.
Det blei mange målscorere på Harstad, kun Roger og Rolf (og seff keeper Espen) som ikke tegna sæ i målprotokollen. men alle fikk vel assists til slutt, utenom Espen. I tillegg til at United tapte, var vel akkurat det med manglende assist årsaken til at Espen reportedly la seg med tårer i øyekroken.
Første periode var en eneste lang feilfestival, men vi fikk da puttet et par gåller, som roet nerver og trenerapparat.
Andre periode…. like mange mål på det første minuttet som vi fikk i hele første. DOMINATION!
Tredje og siste periode ble litt sånn safing, samt at vi fikk testet spill uten keeper og ekstra utespiller. Roger skjønte ikke heilt det der…..
I en kamp hvor Geir Ivansk glimret med sitt fravær, fungerte forsvaret for en gangs skyld…..

Anyway…. Vi triller terning…i og med at motstanden ikke var all verden, vil ingen bli vurdert til høye terningkast:

Vi triller terning:

Keeper:
Espen: 4. Hva kan man gi av terningkast til en som nesten er arbeidsledig? DETTE var ikke kampen som ville avgjøre om Espen er en god keeper eller ikke. Hadde en rekke gode involveringer, men fikk samtidig følge med på United-kampen på mobilen mens han satt/ lå i mål.

Forsvar:
Rolf: 3/4
Rolf hadde, som forsvaret forøvrig, få problemer i dag. Han er jo løpsvillig som få, og har en motor som mange unggutter kan drømme om.

Kjell Arne: 4/3
Kjell liker å bryte. Når Kjell ikke får spesielt mye dueller, slik som idag, lider han litt under det. har fart, kondisjon og styrke. Tilhører treningseliten, de som bruker pulsmålere og greier under kamp. Kjell er en mann å gå i krigen med.

Roger: 3/4
Ingen mål på Roger i dag, men et par beautifulle assister. Er veldig aktiv og er overalt. Er flink til å hjelpe forwardene, og samtidig rekke hjem forholdsvis ofte. Ville være keeper istedet for keeperen ei stund, men skjønte til slutt hvordan slike ting skal løses.

Terje: 3+
3 nydelige mål på Terje idag, men slurver fælt med oppspill og enkle pasninger.
Overvurderer egen fysikk og ferdigheter. Undervurderer motstander.

Senter:
Tom Erlend: 4/5 
Som vanlig god kamp av Tom. At han gidder spille med sånne noksagter som oss andre, er meg en gåte. Mål og assister. Som vanlig

Inge: 4+
Inge har spilt få kamper for andrelagsherrene. Egentlig veldig synd, med hans rutine og ferdigheter. Presise pasninger, kjappe avslutninger og spiller andre gode.

Forwards:
Mark: 4/3
Mark scorer mål i alle kamper han spiller, og det ble noen i dag også. Han har presise skudd, men han har også særdeles mange skudd. Mark må ha løsnet minst halvparten av samtlige skudd i denne kampen.

Jonas: 4-
Flott å se at ungdommen bidrar så positivt i spillet. For Jonas må jo vi andre tilhøre geriatrisk avdeling. Er en spiller med overblikk og teknikk. Skyter og scorer og greier!

Ronny: 4/3
Strever lenge med å sette sitt preg på kampen. Virker rusten, men viser prov på gammel storhet. Har også pulsklokke!

Roy Are: 4/3
Strever mye med uttellinga, men er flink til å gjøre andre gode. Frykten for tap i United-kampen mot City satte nok sitt preg på han i kveld. Kjeftet på sekretariatet, a k a sin far, etter kampen, for noe han mente var sendrektighet og inkompetanse, noe som gjorde at han ikke fikk kommet seg hjem fort nok.