Seriemestere!

Harstad Innebandyklubb er seriemestre i 1. divisjon Nord-Norge.

I helga spilte herrelaget mot Bodø IBK og vant kampen 13-5. Med denne seieren har Harstad Innebandyklubb (HIBK) sikret seg gullmedalje i 1.-divisjon Nord-Norge, et poeng foran BK9000 (Tromsø). Laget har dermed mulighet til å delta i en eventuell eliteseriekvalifisering 23-25 mars. De to beste fra kvalifiseringen vil få tilbud om plass i neste års eliteserie.

Vi ønsker å takke alle herrelagets spillere, samt klubbens medlemmer og  tilhengere for en fantastisk sesong 2011/2012.

Vi vil også få rette en stor takk til våre sponsorer og støttespillere som har gitt oss økonomisk tilskudd og «goodwill» slik at HIBK fremstår som et vinnerlag! Vi ser fremover og gleder oss til fortsettelsen!

Se bilder fra kampen på vår Facebook side