Harstad 2 – Harstad 3: 12-11

HIBK II – HIBK III: 12-11(5-4,4-5,3-2)

FAKTA! : Harstad 2 spilte sin kanskje verste kamp noensinne!
FAKTA! : Detta var dårlig! !!!
FAKTA! : Det gror godt, også i Harstad, på spillersida blandt de yngre

Før kampstart kjente man igjen HIBK 2 ‘s kanskje verste fiende; overmotet.
«De har 1 førstelagsspiller, mens vi har 3!!! Hva kan gå galt?»
Mye, skulle det vise seg.

Harstad 3 var så frekke å score mål, og presse oss! Uhørt!
De har med å være dårligere enn oss!
Og det skal sies; uten førstelagsspillerne våre hadde vi vært fucked.

Den ene sinnsvake avgjørelsen etter den andre i en-mot-en, tversoverpasninger foran eget mål, og klippetro på at tredjelaget ville bli sliten og gjøre feil….snart…. Jau mæ i ræva!!! Og dette var bare Geir! Resten av laget var like ille.
En for meg ukjent Kim Sandberg og Emil G herjet med oss i perioder, og Emil har nok tatt et par steg over oss i H2.

Jeg vil nevne tre avgjørende momenter i denne kampen:
1. Evalds i mål for 3:a var en levende vegg, tipper han sovner med et smil om munnen i kveld.
2. Flere av oss eldre herrer har innebandy som hobby nr 3 eller 4 baki rekka, etter ski og sykkel og maling og løping og sjokolade. Resultatet er jo slik at terskelen for å stå over treninger og ta det piano i kampene blir mindre enn for en tid tilbake. Harstad 3 været blod. Blod, lav fokus og smertefulle ledd.
3. Laglederen for Harstad 3 hadde en drøss suverene betraktninger og taktikker liggende ytterst på tungespissen, men lot seg overdøve av fornuft. Han lot sin frustrasjon gå ut over en back. Vel fortjent og tildels nødvendig, men dog…
Forskjellen på lagenes kampledelse var at det satt en tent ildsjel på den ene benken og en klam, flau bris på den andre. Men husk: dere ba om det!

Førstelagsspillerne vil gjerne gjøre et poeng ut av en sak, det såkalte Myrvang-poenget, nemlig at kun to av baklengsmålene kom mot dem mens deres rekke scoret masse.
La gå da. I dag kunne selv ikke undertegnede gå glipp av denne åpenbare forskjellen.

Nok om kampen. La oss trille terning:
Men husk: jeg forlanger mer av førstelagsgutta enn av oss andre. Så er det sagt.

Keeper

Espen : 3
Detta var dårlige greier. Espen er en «confidence-player», men hvor mye selvtillitt han har igjen til neste match er jeg sannelig ikke sikker på.

Backer:
Geir: 2/3

Geir er en svoren fan av tversoverpasninger foran egen målgård, ofte i kombinasjon med hodeløse driblinger i en-mot-tre-situasjoner. Uforholdsmessig mye selvtillitt i slike situasjoner. Han spilte seg stort opp i siste periode…..Mange, spesielt Geir, har tidligere sagt at jeg er unødig hard og urettferdig mot han. Idag kompenserer jeg, ved å gi en halv karakter MER enn han fortjener.

Kjella: 3/2
Kjell Arne er jo kjent som en ærekjær spiller som alltid gir jernet, og liker en duell. I dag var det noe…..fluffy! over Kjell. Jernet var byttet ut med gummi. Usedvanlig mye rart fra den kanten.

Stein Vegard: 4
Eliteerfaring har han jo, og tenke seg til at han ønsket å være sammen med H2-herrene i starten av sesongen, heller enn H1. Gutten tok til vettet, må man jo si. Ballsikker, og liker å drible litt. Pussig, men jeg føler ikke panikk når SV gjør det. Geir, derimot….

Anders: 4
Anders var stødig der bak, og det vises at han vet hva han gjør. U.t. klarer ikke å tyde kampskjema, men det kan se ut som selve poengfangsten var dårlig. Men slapp stort sett ingenting forbi seg bakover. En god egenskap, synes jeg, som flere av H2’s egne spillere bør etterstrebe.

Senter:

Tom Erlend: 3
Som en svoren fan av Tom Erlend, var det direkte sjokkerende å se han i dag. Sleit usedvanlig mye med det meste i dag, og voldte vår keeper mer problemer, indirekte, enn motstanders. En vond dag, når Tom ikke er blandt lagets tre beste spillere. Eller 7 beste, for den saks skyld.

Erling: 4/5
Energisk fremtoning, som er overalt på banen. Innblandet i det meste rettveien. Lagets beste i dag. Men så spiller han jo på førstelaget og har sine beste år FORAN seg. Verre med de fleste andre

Forwards:

Trond: 3+
Har kommet inn som et friskt pust på H2, og nå kan han jammen meg avslutte på ordentlig vis. «He couldn’t hit a cows arse with a banjo» er allikevel inntrykket fra dagens forestilling. Men innsatsen er upåklagelig, og kommer i det minste til flere sjanser. En av få blandt H2-spillerne som fortjener varmt vann i dusjen.

Ronny: 3
Jeg har tidligere skrevet om Ronny at han kunne drible tre mann i en telefonkiosk. Det kan jeg ikke si i dag. I dag kunne han faktisk ikke driblet en telefonkiosk en gang, ikke med hjelp av Tom Erlend heller.Fikk seg 3 mål og en assist, noe om må betegnes som en måltørke til Ronny å være. Men, han er i god form, og skal løpe maraton i sommer.

Jonny: 3
Tror ikke Jonny hadde noen poeng i dag, kampskjemaet er jo mer uleselig enn Margit Sandemo, men jobbet godt.

Roger: 3-
Roger puttet etter 3 minutter…..»og siden har ingen sett han». Roger putter bestandig mye innsats i kampene sine, i dag ble det bare for ufokusert og mye «nesten».

UPWARDS & ONWARDS! Det kan nesten bare bli bedre enn detta.

Hilsen Terje i «Glasshuset»…..
har i grunnen merket at jeg har fått færre venner innad i laget etter at jeg begynte å skrive disse referatene