Narvik Malmers – Harstad II

Narvik Malmers – HIBK II : 7-11 (0-2)(4-3)(3-6)

Dette kunne blitt flaut. Egentlig er det litt flaut. Vi vant, men det ble ingen «stroll in the park». Vi hørte før kampen at alle ishockeyspillerne deres ikke ville være tilstede. og da vi tittet bortover på laget demmes; en snittalder på 16 år, jenter og Rainer. Vi undervurderte dem nok. I tillegg hadde ingen vært på byen på lørdags kveld, så vi kan ikke skylde på hangover heller.

Når sant skal sies, var Narvik steike gode. De hadde nok på forhånd kartlagt at backrekka til HIBK hadde hurtigheta til Marve Fleksnes og at teknikken sto til stryk. Tenker Malmers ble hyggelig overrasket da de oppdaget at dette gjaldt resten av laget også.
De presset oss høyt og aggressivt, noe som stykket opp spillet vårt til noe ingen av oss i etterkant vil vedkjenne seg. Vi virret rundt som høns, ute av stand til å knyte sammen mer enn to pasninger.

Det er vel kun de ti siste minuttene som er i nærheten av den standard vi alle forventer av oss. Narvik har virkelig fremtida foran seg i hockeysammenheng.

Å trille terning i dag gjør vondt

Espen, keeper 3
Han har vel kun hatt bedre dager på jobb enn dette tidligere: Tok de vanskeligste, men puddingskuddene gikk inn. Måtte få trøsteklem av Roy underveis. Tror faktisk det nyttet!

Geir, back 3
Vi slapp oss ned på hans nivå i dag. Mannen er blind. Blind og treg. Får et øye ekstra for sitt raid i andre periode, da han plutselig var bak motstanders mål og kjempet om ballen

Terje, back 3
Hurtig? Plasseringsdyktig? Kjapp i hodet? Nei. Nei, nei nei!
Av motstander identifisert som det svake ledd. Vanskelig å være uenig

Roy Are, back 3/4
Treg, nesten uinteressert og treffer dårlig med sine valg i de to første periodene. Bedre i siste periode, som resten av laget.

Kjell Arne, senter 4
Ikke vanlig standard, dette. Roter mye i close play, og er ikke så heldig med pasningene. Mindre mobil enn vanlig.

Tom Erlend, senter 4
Stakkars Trine, som må godta at Tom Erlend skal la bestemannsprisen få hedersplassen i stua. Tom var selv litt sjokkert over å få denne, men det var desverre ikke så mange alternativer på vårt lag. Ble dyttet overende av en 14 år gammel jente….

Trond, ving 3
Fikk seg et mål, og muligens en assist(?). Blir stasjonær, og har ennå mye og lære om bevegelsesmønster. Backhandens ukronede konge!

Ronny, ving 4+
Det blir nå noen mål av Ronny. En god egenskap å score mål på en dårlig dag. Eller, som i dag, en grusom dag.

Mark, ving 4/3
Mark merker godt at motstander gir oss lite tid til å ta skudd. Mark skyter som regel før han tenker, men idag var han Socrates.

Espen My, ving 3
Han er godt vant, Espen, med å spille god hockey på førstelaget.
Så hvorfor han ikke gjør det i dag…..avslutninsvegring, tror jeg er et nøkkelord her.

Avslutningsvis vil referator si at terningkastene antakelig er for snille. men folk blir så sure når de får toere, og kanskje enere. Sammenlignet med kampen mot BK i Narvik for tre uker siden, var dette gudsjammerlig dårlig spill.