Supporterutstyr

Vi har diverse supporterutstyr til salgs: Skjerf, Lue, flagg, caps og HIBK-jakke. Ta kontakt!

Geir Arne Johnsen
Telefon: 996 45 745

Klubbshop

Vi kan nå for første gang bestille direkte fra leverandør og få enda bedre rabatter.

→ Gå til klubbshop

Det er satt opp standardkolleksjon og fritidskolleksjon. Bortsett fra drakt og shorts er det selvfølgelig frivillig hva den enkelte ønsker å bestille. Trykkostnadene varierer på de ulike plaggene. Hele standardkolleksjonen benyttes av elite og vil også ha trykket sponsorer på. Det er to bager i standardkolleksjonen, den store sorte er ment for keepere. Vi ønsker jo fortrinnsvis at folk bestiller fra standardkolleksjonen slik at vi ser likt ut. Fritidskolleksjonen er tilvalg for de som ønsker noe mer eller forskjellige andre ting. Disse vil kun inneholde logo og/eller nummer.