Narvik malmers – Harstad II 3-13

Narvik malmers – Harstad II 3-13 (3-3, 0-3, 0-7)

I en kamp hvor vi viser oss både fra vår verste og beste side, så konkluderer vi med sesongens beste 2. og 3. periode for gutta boys. Det løsnet etterhvert og vi kan se gull, konfetti og digre bonuser i det fjerne.. Vi må bare ta en 3-poenger i morgen mot Senja-trollan i morgen, så bør mulighetene være gode!

I begynnelsen av 2. periode etter en søppel start (les. Vi kunne jo ikke spille perfekt i forsvar når endelig Geir Ivan holdt seg hjemme.. Neida! Vi kjøre Jonny i bak, det må bli bra!) så sender vi i desperasjon vår kjære kaptein i krigen mot både dommere og sekriteriat med påstand om at vi har scora flere mål enn resultattavla tilsa.
I sum er vi svært stolt og fornøyd med sannsynligvis den største seiern noen gang mot Narvik!

Så var det terningen..

Roger (keeper) 4+
Endelig har vi funnet en posisjon hvor Roger har talent. Nemlig stå i mål, med minst mulig å gjøre. Burde tatt 2. målet, ellers en solid kamp.

Rolf 3/4 (back)
Uvanelig bra kamp av Rolf. Mye rot i første periode hvor pasningene i større grad gikk over vant enn fremover på banen. Etter første periode vokser han med resten av laget. Norges elste som noen gang har fått assist i seriespill? Meget sannsynlig!

Geir Ivan 5
Endelig lykkes Geir! Holdt seg ca 13 mil unna kamp-arenaen, og lykkes svært godt med det!

Roy 4 (back)
Ok kamp og står for to mål. Utover dette, feit og dårlig tempo som vanlig.

Emil 4/5
Svært postivt pust i laget. Startet som resten av laget litt rustent ( han skyldte på forkjølelse, noe som vi vurderer å tro på). Etter første periode går han bak som back, og stopper det som kommer av forsøk på angrep fra svake malmers-spillere.

Jonny(uten H) 4 (wing)
Hva tenkte trener, støtteapperat, fansen og kapteinen på når de fant ut det var lurt å plassere han som back? Det skal aldri mer snakkes om! Det er prøvd ut, og det skal aldri prøves igjen! Tar seg godt opp straks han kommer seg tilbake på mer kjente posisjoner lengre frem på banen. Avslutter kampen med et pent backhandæharspiltmedfeilkølleheilelivetmål på slutten.

Ronny 5+ (wing)
Utvilsomt banens beste i dag! Den fyren har en kondisjon som hører bedre hjemme i front på New York Maraton eller no sånt. Jobber, jobber jobber og jobber i 60 minutt, og får betalt med 5 mål og en assist.

Trond 3/4 (wing)
Hva den mannen kan bli når han lærer seg å skyte! Der finns ingen begrensninger. Er hele tiden i gode scoringsposisjoner, scorer han? Ikkje fan! Jobber godt i hele kampen!

Inge 5/4 (center)
Sjette far i huset bærer ingen preg av lengre skadefravær. Er roligheten selv som sikrer en indre ro i resten av laget. Vi er glad for å ha han tilbake. Kom med ideen om å presse på en annen måte, som nok var suksessfaktoren for en enkel seier i dag.

Tom Erlend 5/4 (center)
Assistkongen er tilbake! Jobber og sliter som vanlig. Serverer til Ronny gang på gang. Litt kjedelig fordi det aldri er noe dritt å skrive om han..

Espen Myrvang 1 (Bodø)
TOTALT FRAVÆRENDE!